• +38 044 257 40 30
  • iwpim.naan@gmail.com
  • Ukraine. Kyiv
Відео
Участь у конференції  «Вода для всіх – вода для природи, надійне водопостачання, очищення та повторне використання стічних вод»

Участь у конференції «Вода для всіх – вода для природи, надійне водопостачання, очищення та повторне використання стічних вод»

З 01 по 05 жовтня 2019 року у Празі проходила 11-та Східноєвропейська конференція молодих фахівців, організована Міжнародною водною асоціацією.
Основною темою цьогорічної конференції було «Вода для всіх – вода для природи, надійне водопостачання, очищення та повторне використання стічних вод». Робота конференції проходила за двома напрямами «Очищення води» та «Управління водними ресурсами». Були розглянуті питання пов’язані з оптимізацією трубопровідної мережі, сучасними методами очищення стічних вод, боротьбі з «цвітінням поверхневих вод», підходам до управління поверхневими та підземними водними ресурсами.
У заході прийняли участь 160 представників з 20 країн.
Від інституту водних проблем і меліорації НААН участь у конференції з презентацією «Особливості зміни вологозапасів ґрунту залежно від структури агроландшафтів на півдні України» прийняла Даниленко Ю.