• +38 044 257 40 30
  • iwpim.naan@gmail.com
  • Ukraine. Kyiv
Події та новини
Демонстраційні полігони ІВПіМ у 2015 році

Демонстраційні полігони ІВПіМ у 2015 році

З метою популяризації та рекламування сучасних сортів та гібридів сільгосподарських культур вітчизняної селекції та високопродуктивних енерго-  та ресурсоощадливих технологій,  Інститутом водних проблем і меліорації у 2015 році закладено дослідно-демонстраційні полігони.

Так в Херсонській області у селищі Вел. Клини Голопристанського району на площі 5,0 га вздовж автодороги Р-57 «Херсон — Цюрупинськ — Гола Пристань — Скадовськ» (на мапі) розміщено селекційний полігон овочевих та баштанних культур селекції Південної державної сільськогосподарської дослідної станції ІВПіМ.  На Рівнінщені, у місті Сарни, на площі 0,5 га., вздовж міжнародної автомагістралі Р-05 «Старокостянтинів – Рівне – Городище – (Р-088) Столін – Мінськ (Білорусь)» функціонує селекційний полігон багаторічних трав селекції Сарненської дослідної станції та зернових культур.

Технологічні полігони краплинного зрошення с.-г. культур розміщено у Херсонській (ДП «ДГ «Брилівське» ІВПіМ) та Запорізькій областях (Кам’янсько-Дніпровська дослідна станція ІВПіМ) на площах 31,3 га та 1,25 га відповідно.

[easy2map id=»1″]

Дослідно-демонстраційні полігони з краплинного зрошення


Дослідно-демонстраційний полігон баштанних культур


Дослідно-демонстраційний полігон багаторічних трав та зернових культур

 

Полігони обладнано наочною інформацією відносно культур, які вирощують  та технологій, які розробляють.
Запрошуємо протягом вегетаційного періоду відвідати наші полігони.